Beauty Clinic Stavern
 
 

Hudpleie Salong - Larviksveiein 13, 3290 Stavern- tlf 98 03 65 65


Guinot hydradermie Det beste innen hudpleie.

90 minutter | kr 1.290,00

En dyptvirkende fuktighetsbehandling som gir huden en superfrisk glød. I behandlingen inngår også en ansiktsmassasje som stimulerer mikrosirkulasjonen og dermed øker hudens evne til å ta opp aktive virkestoffer fra produktene. 

Hydradermie er en eksklusiv Guinot behandling som vil gjøre huden ungdommelig og få den til å stråle helt fra første behandling. Denne unike  og store innovasjonen gir rask og dyp penetrasjon av ioniserte ingredienser. Dette resulterer i en eksepsjonell effektivitet.

Guinot var den første som oppdaget den utmerkede påvirkningen av galvanisk ionisering på huden: dyp rensing, fukting og absorbering av aktivstoffer. Behandlingen utføres avhengig av hudens behov og skjønnhetsformål til hver enkelt kunde. Hydradermie – hemmelighet som mange suksessrike kvinner og kvinner som verdsetter effektive behandlinger har oppdaget over hele verden.


Guinot hydradermie lift -Høyteknologisk Liftingbehandling

90 minutter | kr 1490,00

En oppstrammende behandling som i tilegg til å behandle og styrke huden, strammer opp trekkene i dybden ved hjelp av muskelstimulering. Etter utrensing jobber vi direkte på stimulering av huden lymfe for å klargjøre for stimulering ca 10 minutter. Så bruker vi spesial- elektroder som aktiviserer ansiktets muskler og får dem til”å trene” hurtige muskelkontraksjoner strammer opp ansiktet og gir synlige resultater alt etter første behandling. 

I dag byr HYDRAERMIE LIFT på en anti-age revolusjon ved å gjøre ansiktsmusklene dynamiske igjen, styrke dem betraktelig og stramme opp trekkene ved å skape en oppsiktsvekkende “lifting effekt”.

Liftbehandling med synlige resultater fra den første behandlingen. Allerede etter første behandling virker ansiktet yngre.  

Liftbehandlingen kan også kombineres med en klassisk Hydradermie. Hydradermie lift anbefales som kurbehandling- fra 3 til 12, noe som gir en stor foryngende effekt ` uten sprøyter.`

kur 3x/3990.-