Beauty Clinic Stavern
 
 

Hudpleie Salong - Larviksveiein 13, 3290 Stavern- tlf 98 03 65 65

Massasje & Velvære

Aromamassasje & Relax                        60min/ 90min     
En terapeutisk massasjebehandling med et spesielt utvalg av rene eteriske oljer tilpasset ditt behov. Ideèl til alle som lider av stressrelaterte gener, til deg som foretrekker en “soft-touch” eller som nettopp har født.Velgjørende dyp massasje med lune myose-smeltende aromatiske oljer av rygg, nakke og skuldre, etterfulgt av hodebunnsmassasje. Aromaterapi er en terapeutisk og kontrollert bruk av eteriske oljer, som oftest kombinert med massasje. Aromaterapi brukes til en rekke plager og sykdommer, både fysiske og psykiske. Aromaterapi kan ha innvirkning på et sykdomsforløp, samtidig som det kan støtte og styrker hele mennesket.


.Pris: 650,- /975,-

Tid: 60min/90min


Fot-massasje / Refleksologi 60 min 

– Refleksologi er en effektiv behandlingsform som hjelper stadig flere til å bli kvitt helseplagene sine. Mange av oss sliter med typiske «hverdags plager» som f.eks hormonell ubalanse, stiv nakke og vond rygg, samt stress relaterte plager som hodepine, migrene, søvnløshet og uro. Refleksologi er en naturlig og medisin-fri behandlingsmetode som går ut på å stimulere nervesystemet ved hjelp av punkt- og massasje-teknikker på kroppen.
Hvordan virker Refleksologi?
-Ulike deler av kroppen vår, som hud, muskulatur og indre organer står i forbindelse med hverandre via nervesystemet, det vil si at de deler nerve-utspring. Det er derfor vi ved hjelp av trykk på et bestemt punkt kan påvirke et annet organ i kroppen.
Refleksologi ser på kroppen som en helhet. Vi arbeider med et vidt spekter av plager og problemer på både fysisk og psykisk plan. I behandlingene søker vi ikke bare å løse symptomene, men også årsaken.
Hva kan Refleksologi hjelpe mot?
-Stress/utbrenthet
-Muskel-/skjelettplager
-Hodepine/migrene
-Allergi/pollenallergi
-Mage-/tarmproblemer
-Søvnproblemer
-Uro/angst
-Hormonelle plager
-Plager ved overgangsalder
-Fertilitetsproblemer
-Problemer i forbindelse med svangerskap


Pris: 650,-

Tid: 60 min


Klassisk massasje                                 60min / 90min

En behagelig fullkroppsmassasje som samtidig dyp og kraftfull med mange varierte grep. Behandlingen stimulerer blod- og lymferikulasjonen og bidrar til avgiftning og ny næringstilførsel til celler og vev. Perfekt til stive og ømme muskler. Klassisk massasje er en dyptgående massasje som løser opp i muskelspenninger, samtidig som selve behandlingen er velværende. Denne massasjen tar for seg spesielt stive og ømme områder som nakke, skuldre og rygg. Du kan velge mellom 60 eller 90 minutters behandling. 60 minutter massasje er en full kroppsmassasje. 90 minutter klassisk massasje tar for seg hele kroppen inkludert en avspennende hodebunn- og ansiktsmassasje. Vi skreddersyr massasjen tilpasset dine ønsker og behov.

Føtter og legger 30 min/60 400.-/650

Spesialmassasje av Føtter & Legger. Behandlingen er ideel etter en fotbehandling eller kroppsbehandling, samt for gravide, eller de med dårlig blodsirkulasjon i bena.

Anti-aging massasje 60 min 850,-
Stress fører til økt utskillelse av kortisol, kroppens stresshormon. Kortisol virker svært nedbrytende og aldrende på kroppen vår. En kropp i krig restitueres ikke. Hensikten med denne massasjen er å dempe kortisolnivået, slik at balansen mellom kortisol og DHEA, kjent som «ungdomskilden» blir optimal.
Dette er de viktigste systemene som blir behandlet i løpet av en anti age time: Magen og dens punkter, under- og overarmsmassasje samt massasje av hender. Avsluttningsvis masseres kraniet.

Detox massasje 60 min 850.-
Lymfesystemet er det viktigste utrensningssystemet kroppen har og det er også svært viktig for immunforsvaret. I denne behandlingen stimulerer vi funksjonen til lever, milt og nyrer, som inngår i lymfesystemet. Hensikten med detox massasjen er å styrke immunforsvaret. Det vil også ha effekt på tretthet og ødem/hevelse.
Dette er de viktigste systemene som blir behandlet: Magens og dens punkter, fot, legg, lår, sete og bindevevsmassasje av rygg.

Spesialtilpasset massasje 120min 1300,-
To timers spesialtilpasset massasje, fortell terapeuten hva du trenger og få en helt unik sammenhengende to timers massasje med utvalgte elementer fra alle våre massasjetyper i en hel kombinasjon som er tilpasset akkurat dine behov. du kan avtale med terapeuten før massasjen begynner hvor dypt og hvor mye tid du ønsker på hver del av kroppen.


Rygg/nakke/skulder 30min/60min 450,/650,-
Hvorfor får man nakkesmerter?
I dagens arbeidsliv er mange jobber forbundet med kontor og statiske arbeids posisjoner foran PC med stor arbeidsmengde, høyt tempo og mye overtid. Kroppen vår er designet for bevegelse og variasjon, og en kontorjobb betyr ofte sitting over lengre perioder, lite bevegelse, ensidig og repetitiv bruk av armer og dårlig holdning. Dette medfører dessverre ofte en rekke plager i muskel- og skjelettsystemet som blant annet stiv nakke og stive skuldre. I statiske posisjoner får man en ubalanse i muskel systemet hvor enkelte muskler ofte blir brukt og andre sjeldent. Dette resulterer i økt og ujevn belastning i rygg, skuldre og armer. Andre årsaker til stiv nakke og smerter i muskulatur kan være psykologiske faktorer som stress, uro, bekymring, depresjon og angst. Dette over tid kan gi de samme symptomene som beskrevet.
Hvordan hjelper massasje på stiv nakke?
Feilbelastning over tid vil resultere i ømme punkter og knuter i muskulaturen, som er gir et usunt ”kjemisk» miljø i muskelfibrene. Det er veldig typisk å finne dette mellom skulderbladene, opp mot nakke og rundt skulder regionen. Disse smertene kan også sette seg i armer, korsrygg og setemuskulatur. Over tid vil dette gradvis forverres for så å gi ømhet og skape smerte i form av triggerpunkter i muskulatur. Ensidig repetitiv bevegelse fører ofte til belastningsskader som blant annet senebetennelse, tennisalbue og spenningshodepine. Regelmessig massasje er derfor å anbefale for å vedlikeholde muskulatur og forebygge slike plager. Massasje vil myke opp stramme muskler, redusere triggerpunkter samt stimulere sirkulasjonen slik at kroppen rensker ut avfallsstoffer som har hopet seg opp. Les om flere fordeler med massasje.
Hvem er utsatt for smerter i nakke?
Kontorarbeidere er spesielt utsatt for disse plagene, men også andre yrkesgrupper. Det gjelder i bunn og grunn alle som har lite variasjon i bevegelsesmønstret og gjentagende, ensidig armbruk i arbeidet. Dette kan være håndverkere, frisører, fabrikkarbeidere, bakere osv. Beauty Clinic Stavern, som er et tverrfaglig helsesenter i hjertet av Stavern, tilbyr terapeutisk så vel som velvære massasje med fokus på å gjenopprette sirkulasjon og fleksibilitet i muskulatur samt forebygge muskelsmerter. Vi tilbyr også bedriftsavtale, noe som kan være med å redusere sykefravær som ofte er forbundet med slike plager.

ANSIKTSMASSASJE 45 min 650,-
Asiatisk inspirert ansiktsmassasje som begynner med makeupfjerning og rens av huden, etterfulgt av både trykk på ansiktets shiatsu punkter og strykninger for å tøye ut de mange små musklene i ansiktet. I tillegg blir huden eksfoliert og behandlet med en god fuktighetsgivende ansiktsmaske og du får massasje av armer og skuldre eller nakke mens masken virker. Hudpleieproduktene kan også kjøpes i resepsjonen.

Triggerpunkt massasje 60min/90min 650,/975
Triggerpunkt massasje er en dyp behandlingsform som søker å løse opp kroniske spenninger i muskulaturen ved hjelp av trykk. Triggerpunkter kjennetegnes ved at de gir strålesmerte, det vil si at smerten ofte oppleves i andre områder enn der problemet sitter. Andre symptomer kan være nummenhet, ilinger, kuldefølelse eller krafttap. Årsakene er som regel langvarig ensidig belastning eller plutselige påkjenninger som slag eller rykk. Behandlingen er en kombinasjon av massasje, trykking og tøyning.

Duo Velvære Massasje –
Massasje for 2 personer i et behandlingsrom eller to forskjellige av 2 terapeuter samtidig.
Tid: 60 min. Kr. 1300,- ( for begge to)
Tid: 90 min. Kr. 1950- ( for begge to)

Aroma+ Spamassasje (Duo)
Hel kroppsmassasje for 2 personer i et behandlingsrom eller to forskjellige rom av 2 terapeuter samtidig.
-Massasje for 2 personer i et behandlingsrom
-Guinot/Babor minifacial
Tid: 90 min. Kr. 2100,- ( for begge to)

Duo behandlingene kan ikke bestilles via vår online bestilling, men ring 98036565 eller send mail [email protected] for time-reservasjon.

-